avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptie copil

mama si tata vor sa imi adopte copilul.ei sunt bunicii materni ai fetitei.acum ei muncesc in Italia,legal si cand au venit sa se intereseze de actele necesare pentru depunerea dosarului li s-a zis ca trebuie facuta o ancheta sociala din Italia.E legal acest lucru?se poate si altfel tinand cont ca copilul nu locuieste in Italia?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:33, 1 Noiembrie 2010
se presupune ca daca parintii dvs vor sa adopte, or sa vrea sa stea cu acel copil. de aceea se face ancheta sociala acolo unde ar urma sa stea copilul, in italia, pt a vedea daca va creste in conditii bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama plecata in italia in proces cu concubinul pentru stabilirea domiciliului stabil al minorului de 4 ani si pensie alimentara. angelicass angelicass Sunt plecata in Italia la munca am un minor de 4 ani care locuieste cu parinti mei acolo unde am si eu domicililul stabil,am introdus actiune pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Tutela minorului CALM-B CALM-B Buna ziua, Sunt divortat inca de cand fiul meu avea 2 ani. Dupa divort s-a stabilit tutela copilului la mama. Chiar daca locuiesc intr-un alt oras am tinut ... (vezi toată discuția)
Decădere din drepturi ambii părinți Liliana80 Liliana80 Buna ziua. Intrebarea mea este următoarea, daca ambii părinți sunt decăzuți din drepturi si bunica materna este tutorele minorei , părinții sunt ... (vezi toată discuția)