avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna seara,beneficiez de somaj pe o perioda de 9 luni de zile,am pe cartea de munca,aproximativ 9 ani vechime.intrebarea mea este.Dupa ce-mi expira termenul de somaj,mai am dreptul sa prelungesc termenul de somaj?sau mai am dreptul la un ajutor banesc?va multumesc lupi
Cel mai recent răspuns: lupi69 , utilizator 20:29, 1 Noiembrie 2010
1. Nu exista baza legala pentru prelungirea perioadei de somaj si nici pentru un alt ajutor banesc dupa expirarea somajului indemnizat.
2. Puteti incerca la Primarie pentru un ajutor social.
Multumesc frumos pentru raspuns,o seara frumoasa si multa sanatate!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa terminarea somajului... Georgi11 Georgi11 Buna ziua,am si eu o mare rugaminte la dumneavostra....daca cumva stiti dupa terminarea perioadei de somaj mai urmeaza cumva vreun ajutor social sau nu...Va ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal - pentru cele cu contract determinat madalinabonea madalinabonea Buna ziua, Numele meu este Madalina Bonea si doresc sa aduc in discutie o problema care ma framanta: Sunt insarcinata si voi naste intre 5 si 12 Decembrie ... (vezi toată discuția)
Dreptul la perioada prelungita de somaj Fritzilica Fritzilica Buna ziua Ma aflu intr-o situatie foarte ciudata. Am beneficiat de somaj pe o perioada de 6 luni, ultima viza a fost in data de 24 martie 2009, iar pe ... (vezi toată discuția)