avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu vecinul de jos
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu vecinul de jos

buna ziua!
am inchiriat un apartament intr-un bloc de locuinte la etajul 4 ,am 2 copii mici unul de 1,8 ani si unul de 4ani de 3 ani stau in acest apartament am cintract de inchiriere prin administratia financiara, am si probleme cu vecina de jos pensionara care imi bate in tevi tipa urla si chiar suna la 112 de cite ori copilu alearga sau merge mai tare prin casa, ma provoaca vine la usa bate in usa tipa urla si ma injura, ultima data am chemat eu politia ca nu se mai poate si azi mam trezit ca sunt chemat miine la politie fiind reclamatde ei . intrebarea mea este ce pot sa fac ce cai de atac legale am impotriva ei?, in afara de cautarea unui alt apartament desigur. va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:24, 2 Noiembrie 2010
Este vorba de intervalul 13-17. Deci ora 15 intra in acest interval.
Probabil o eroare de tastare!

Interventie moderator.

Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive, puteti adauga idei la mesajul anterior scris si la care nu vi s-a raspuns, folosind butonul Editeaza.
Nu mai scrieti cu majuscule. Se citeste dificil si pare ca va rastititi la noi.
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2010
elga50, moderator
@cipriang4s,
Va inteleg suparare dar va rog sa nu tipati la noi si mai ales sa nu trageti cu tot armamentul din dotare.
In primul mesaj era vorba doar de vecinul suparat ca-l deranjeaza copiii dumneavoastra cand se joaca in casa.
De-abia acum dupa celelalte explicatii date de dumneavoastra, am inteles de ce in primul mesaj puneati problema cautarii altui apartament!!X-(
Avand divergente mari cu vecinii, asa cum ati explicat, chiar ar fi bine sa cautati sa inchiriati alt apartament. E pacat sa va tocati nervii, sa va iesiti din fire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui sa ne adresam daca avem probleme cu un vecin recalcitrant? lispas lispas Suntem o familie cu doi baieti, unul de 2 ani si 2 luni si cel mic are o luna, si de curand am achizionat un apartament nou. De cand ne-am mutat avem probleme ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! probleme cu vecinii!!! de 3 ani m-am mutat într-un ... florinpetroi florinpetroi Buna dimineața! Probleme cu vecinii!!! De 3 ani m-am mutat într-un alt apartament. Din prima seara dupa (semnarea actelor) când am fost sa inspectam ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice prin producere de larma si zgomot de catre un vecin ana_mih ana_mih Buna seara, De curand am gasit acest forum si m-am bucurat tare mult deoarece de doua luni intampin o problema care se acutizeaza.Un vecin care locuieste ... (vezi toată discuția)