avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Onorariu avocat pentru incredintarea minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Onorariu avocat pentru incredintarea minorului

Buna ziua,

Vreau sa cer incredintarea minorului catre mine (mama) dar sunt putin nelamurita in privinta onorariului.Avocatul a stabilit suma de 800 euro.Crede-ti ca este mult sau putin, am nevoie de o parere obiectiva.
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Ella82 , utilizator 17:22, 26 Octombrie 2016
Multumesc pentru sfat.
Si eu am hotarat sa merg mai departe.Avocatul ma asigura ca va cere ca tatal sa acopere cheltuieliile de judecata, acestea incluzand si onorariul sau.Se poate face?
Da, daca actiunea dvs. va fi admisa paratul la solicitarea reclamantului, in baza art.274 c.proc.civ. va fi obligat la plata cheltuielilor de judecata respectiv taxa de timbru, timbru jud. si onorariu avocat in urma dovezilor depuse la dosar in acest sens ( chitanta onorariu avocat).
Dv puteti da avocatului si 5000 euro onorariu, dar asta nu inseamna ca instanta va va si acorda aceasta suma ca si cheltuieli de judecata.
Mie mi-a cerut 1500e cand a auzit ca locuiesc in Gemania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat - onorariu pentru partaj mostenire viorel77 viorel77 Care este valoarea unui onorariu pentru partaj mostenire? Cum se calculeaza? (vezi toată discuția)
Partaj albugheorghita albugheorghita cat ma va costa angajarea unui avocat in procesul de partaj?executorul judiciar cat costa? (vezi toată discuția)
Divort boggieuk boggieuk Buna ziua, Vreau sa divortez, am doi copii minori, cam cat ma ajunge onorariu unui avocat pentru acest divort?Si care ar fi actele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)