avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Rog mult un raspuns
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Rog mult un raspuns

Daca am introdus actiune de micsorare a pensiei alimentare fostei sotii pentru cei 2minori(avand in vedere ca venitul meu s-a micsorat), ea nu s-a prezentat la termen dar a depus o cerere pentru amanare (in vederea angajarii unui aparator), ce spera sa obtina?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:51, 2 Noiembrie 2010
Pentru angajare aparator se poate amana o singura data.Tergiverseaza termenele pentru a mai castiga timp pana la eventuala diminuare a pensiei.
Spera sa va faca zile negre, tergiversand procesul, sperand ca va mai lua pensia mai mult timp astfel cum este ea stabilita acum.
pai n-o sa obtina mare lucru, daca dvs vi s-au modificat veniturile si sunteti indreptatit sa cereti reducerea pensiei.
oricum obtine 33 % din venituri dar nu mai putin de 200 lei.
spera sa mai traga de timp.oricum vi se va admite cererea dvs de catre instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorare pensie de intretinere minori ciciilo ciciilo Buna ziua. Sotului meu i s-a stabilit in urma divortului de fosta sotie o pensie alimentara de 1000lei pentru 2minori (la acea data avea venituri de 3800lei). ... (vezi toată discuția)
Micsorare pensie alimentara B. Elena B. Elena Buna ziua, Trebuie sa platesc pensia alimentara si din pacate mi s-a micsorat salariul in urma schimbarii locului de munca. Acum trebuie sa cer scaderea ... (vezi toată discuția)
Citatie ptr micsorarea pensiei aurash_d aurash_d Ce se intampla daca nu ma prezint la citatie privind micsorarea pensiei alimentare de catre fostul?Pot amana lucrul acesta sau se judeca in lipsa si se ... (vezi toată discuția)