avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale TAXA RADIO H.G nr.977/2003 PENTRU SOCIETATILE ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

TAXA RADIO H.G nr.977/2003 PENTRU SOCIETATILE COMERCIALE

Am primit si eu astazi un fax de la o societate de recuperari debite. Va rog ma poate lamuri cineva ce se intampla de fapt - exista conform legii obligativitate sau nu? In plus e absurd ca o persoana juridica sa plateasca o taxa RADIO obligatoriu. Nu detin un astfel de aparat radio , nu am un contract cu vreo companie dar primesc acea ciudata instiintare de plata .
Va multumesc!

Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2010
inteligentcareer, utilizator
Cel mai recent răspuns: inteligentcareer , utilizator 10:13, 3 Noiembrie 2010
Este ilegala plata taxei. Instanta de la Cluj s-a pronuntat in acest sens.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxei radio tv SilviaCraciun SilviaCraciun Buna ziua! Am primit o notificare de la Radiodifuziunea Cluj prin care incepand cu anul 2011 am de plata taxa radio tv, in calitate de persoana juridica. Sunt ... (vezi toată discuția)
Plata taxa radio pentru sediul social elwalentin elwalentin Am infiintat o firma cu sediul social la adresa mea de domiciliu. Desi platim taxa radio (familia), Radio Cluj ne-a trimis o factura proforma pe firma pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv - raspuns de la srr rusugaby rusugaby Salut, Am primit de la SRR Iasi o instiintare de plata a taxei radio-tv pentru o perioada de 3 ani. Le-am trimis e-mailul urmator: \\\"Buna ... (vezi toată discuția)