avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata taxei Radio TV
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata taxei Radio TV

Buna ziua! Am primit o notificare de la Radiodifuziunea Cluj prin care incepand cu anul 2011 am de plata taxa radio tv, in calitate de persoana juridica. Sunt obligata la plata acestei taxe? Cum sa procedez in acest sens? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2014
SilviaCraciun, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:54, 12 Iulie 2014
Da, sigur sunteti obligata la plata taxei de lege. Daca doriti puteti sa o platiti, daca nu, asteptati sa va execute dansii.
chiar daca la sediul social al firmei mele se plateste taxa radio TV si astfel se va plati aceasta taxa de 2 ori?
Cum adica de doua ori? Daca o platiti odata pe persoana fizica si odata pe persoana juridica, asta nu inseamna ca este de doua ori. SAu cum? De doua ori pe firma?
(Aici se face o mare confuzie)
da, ma refeream ca o data se plateste pe persoana fizica si ma gandeam ca taxa radio TV se plateste pt acelasi spatiu utilizator, deci credeam ca poate fi egalizata asa. multumesc oricum pt lamurire. Dar aceasta taxa se calculeaza si daca firma are activitatea suspendata? Eu in perioada 2011 - 2013 am suspendat activitatea.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2014
SilviaCraciun, utilizator
daca nu detineti receptoare (radio, TV) pe firma
daca nu vi se probeaza ca utilizati serviciile radio TV
NU platiti
cauza a fost judecata
vezi aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

Alte discuții în legătură

Obligativitatea platii taxelor radio/tv Meina Meina \\"Conform HG 977/2003 (modificata si completata de HG 1292/2007 si HG 1012/2009) si HG 978/2003 toate persoanele fizice cu domiciliul în România, cu ... (vezi toată discuția)
Audiovizual Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Platesc taxa de radiodifuziune pe persoana fizica. Zilele trecute mi a sosit o instiintare de plata a taxei, pe persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa de radiodifuziune pt. persoane juridice mihacireasa mihacireasa Am primit astazi un telefon la firma de la o doamna care cica suna din partea Serviciului de Radiodifuziune si imi zice ca societatea noastra are de platit ... (vezi toată discuția)