avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general valoarea totala a investitiei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

valoarea totala a investitiei

as dori sa stiu ce acte normative reglementeaza ceea ce intra in valoarea investitiei pentru un obiectiv nou. mai concret in valoarea unui sistem informatic este inclusa si valoarea proiectului tehnic, a studiului de fezabilitate? sau in valoarea unei cladiri sunt cuprinse si cheltuielile de consultanta privind achizitionarea, chelt notariale, chelt cu cabinetul de avocatura pentru intocmirea actelor?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 19:27, 2 Noiembrie 2010
ordin nr. 3055/2009 din 29/10/2009 pentru aprobarea Reglementărilor contabile conforme cu directivele europene. Publicat in MOF nr. 766 - 10/11/2009 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare dividende herculeroco herculeroco Buna ziua, am si eu doua intrebari. Am o societate comerciala si am avut ceva profit pe 2008, dar in 2007 am avut pierderi. Trebuie sa acoperim intai ... (vezi toată discuția)
Regim depozit lidiao lidiao Buna ziua, daca am un depozit de marfa, marfa pe care o achizitionez cu discount pe factura si mai primesc factura separat de discount, o pot inregistra? de ... (vezi toată discuția)
Achizitie depozit - firma neplatitoare de tva dana_1985 dana_1985 Buna, va rog frumos sa ma ajutati cu o monografie contabila pt. o firma neplatitoare de tva ,care a achizitionat un depozit in val. de 70000 lei. Dar la firma ... (vezi toată discuția)