avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evaluare mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evaluare mijloc fix

As vrea sa stiu cum pot vinde din firma o masina cumparata acum 2 ani cu 10.000 euro la o valoare mai mica decat cea ramasa dupa amortizare?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:03, 3 Noiembrie 2010
important este ca pretul cerut sa fie pretul pietei ; ar trebui sa existe pe site-uri specializate oferte pentru un auto similar cu cel pe care doriti sa-l vindeti ; pretul oferit acolo poate fi considerat ca o valoarea de referinta
In contextul celor spuse de Magda Staicu mai sus, depinde, de asemenea, cui vindeti: unor necunoscuti sau unor afini?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui autovehicul amortizat total ContSters331846 ContSters331846 Buna seara , Intr-o Societate comerciala cu ce pret se poate vinde un autovehicul amortizat total unui salariat , autovehiculul avand deviz de reparatie ... (vezi toată discuția)
Vanzare la valoarea ramasa de amortizat mitachealina mitachealina Vreau sa vand un camion a carui valoare ramasa de amortizat este de 5000 euro. Dar pretul pietei este undeva la 10.000 euro. As putea sa-l vand la valoarea de ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare masina tiberiu60 tiberiu60 Buna ziua, Am o masina proprietate personala (OPEL CORSA) si doresc sa o vand firmei mele unde sunt asociat unic (SRL microintreprindere, neplatitor de ... (vezi toată discuția)