Nu mai e mult si vine Craciunul. Haideti sa le facem macar o zi din an mai frumoasa copiilor din orfelinate.
De cand m-am inscris pe Avocatnet consider ca fac parte dintr-o familie mare si frumoasa si am descoperit aici multi oameni de calitate. Haideti sa facem ceva impreuna! Propun sa gasim o modalitate prin care, in timpul care a mai ramas pana la Craciun sa ne organizam cumva si sa strangem hainute, alimente, jucarii pentru copiii din orfelinate. Ce ziceti?
Initiativa frumoasa,laudabila,dar aveti un plan concret unde se pot strange toate bunurile ,avand in vedere ca multi dintre utiizatori sunt din Bucuresti,dar si din restul zonelor din tara?
Initiativa dvs necesita un nucleul de binevoitori ,care sa poata coordona activitatea
Initiativa dvs ar putea fi aplicata ,cu timpul faptic nercesar inclusiv si in favoarea celor aflati la o varsta inaintata si o situatie precara-situatie care este in evidenta serviciilor specializate din cadrul primariilor
Bineinteles ca pentru o astfel de initiativa trebuie organizare, si bineinteles ca pe zone/orase. Eu sunt din Timisoara.Astept si alte persoane interesate din apropiere sa vina cu idei.
:)