avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... recuperare tva pt reparatia externa a masinii
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

recuperare tva pt reparatia externa a masinii

Buna ziua. Avem full casco la masina. Am suferit un accident fara victime pe teritoriul germaniei, trebuie sa reparam directia si sa inlocuim rotile pt a o putea intoarce in Romania fara tractare. Asigurarea ne deconteaza reparatiile facute in germania dar fara tva, care ajunge pana la 1000 euro. Nu pot asigurarile sa recupereze tva-ul extern? Daca e full casco de ce nu se deconteaza tot?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 17:33, 3 Noiembrie 2010
Va multumesc din suflet pentru consilierea dumneavoastra. Numai un aspect nu inteleg: ce trebuie sa cuprinda notificarea mea catre asigurator?
(si) Pentru asta avem nevoie de avocati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca casco eugenpetrisor eugenpetrisor masina luata in leasing trece pe teritoriul italiei si face accident,vinovat este un cetatean italian. se duce cu asigurarea tot a ei sa o repare,avand ... (vezi toată discuția)
Problema casco ardaf valim1295 valim1295 Buna ziua, In data de 8 Oct 2009 am avut un accident rutier, din vina mea. Am preferat sa mergem pe intelegere amiabila, ca sa simplificam procedura. I-am ... (vezi toată discuția)
Daca rca-ul extern nu imi acopera dauna, pot deschide dosar pe casco pt diferenta? luoana luoana Daca RCA-ul nu acopera reparatia, pot deschide dosar pe Casco pt diferenta....eventual sa impart daunele...anumite reparatii sa le fac pe rca, celelalte pe ... (vezi toată discuția)