avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporul de pina la 75% pentru implementare fonduri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporul de pina la 75% pentru implementare fonduri europene

Buna ziua, sunt personal contractual bugetar si va rog sa/mi spuneti daca se mai poate acorda sporul de pina la 75 % pentru gestionare si implementare de proiecte finantare din fonduri europene in conformitate cu prevederile OUG nr. 35/2009. In acest moment derulam un proiect si as dori sa stiu daca se poate acorda acest spor celor implicati.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Sporuri pentru cei care implementeaza programe ue kymyk kymyk mai exista in vigoare acea lege, nu mai stiu exact nr. ei, care prevedea ca salariatii din administratien care se ocupa cu implementarea de proiecte din ... (vezi toată discuția)
Spor 75% gestionare fonduri europene!!!!! nixon19 nixon19 Buna ziua, Impreuna cu primarul am semnat un contract de finantare si atragere de fonduri europene nerambursabile in luna decembrie 2009 si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
75% majorare salariu pentru specialisti in management proiecte iuliusbedea iuliusbedea A fost adoptată de Parlamentul României, Lege nr. 339/2007 din 03/12/2007 privind promovarea aplicării strategiilor de management de proiect la nivelul ... (vezi toată discuția)