ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ynocentta, utilizator
 ynocentta, utilizator 	
			 anadanuta 
	    	Utilizator

anadanuta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Xm3n	                   

Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)
	                    Xm3n	                   

Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)

popalucian	                   

Buna seara.  Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei  mi-a pus preoprire pe cardul de salariu  ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)
	                    popalucian	                   

Buna seara.  Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei  mi-a pus preoprire pe cardul de salariu  ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)

angelica82	                   

Buna ziua,
Am contractat un credit bancar in anul 2008.Din varii motive nu am mai putut achita ratele anul acesta.Am primit de la birou executor ... (vezi toată discuția)
	                    angelica82	                   

Buna ziua,
Am contractat un credit bancar in anul 2008.Din varii motive nu am mai putut achita ratele anul acesta.Am primit de la birou executor ... (vezi toată discuția)