avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... 1 miliard Euro pentru....casa verde
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

1 miliard Euro pentru....casa verde

Casa verde inseamna tot ce este spatiul verde din jurul casei (bloc sau casa cu curte)? Si daca este asa, primesc si primariile acces la banii respectivi,de care pot apoi beneficia si Asociatiile de proprietari,pentru amenajarea spatiilor verzi din jurul blocurilor lor,spatii verzi care sunt, legal, ale ADPului???
Cel mai recent răspuns: Marius David , Consilier juridic 13:22, 4 Noiembrie 2010
casa verde este un program european prin care se promoveaza economia de curent,gaze etc in sensul ca se dau bani pt montarea panourilor solare,pompe de caldura care se alimenteaza cu caldura din scoarta copacului si care se pare pot produce si lumina.
Asa zisul program CASA VERDE este finantat din Fondul pentru Mediu (constituit din taxe colectate din tara - taxa pe poluare, ecotaxa pe ambalaje etc); programul vizeaza instalarea de surse de incalzire sau de producere a apei calde care sa contribuie la reducerea poluarii (panouri solare, pompe de caldura sau centrale termice pe baza de peleti, brichete, rumegus, resturi lemnoase, deseuri forestiere), precum si completarea sau inlocuirea sistemelor clasice de incalzire/producere a apei calde menajere
detalii gasiti in Ghidul de finantare aprobat prin Ordinul ministrului mediului si padurilor nr.950/17.06.2010 disponibil pe pagina web a Administratiei Fondului pentru Mediu www.afm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri europene incalzire cu panouri solare ana1958 ana1958 Buna seara.Se pot achizitionarea instalatii de incalzire solara a apei cu fonduri europene?Daca da unde ar trbui sa ma adresez. Multumesc. (vezi toată discuția)
Program casa verde Maria161 Maria161 Buna ziua.Si eu am depus anul trecut dosarul si a fost aprobat.Casa noastra este in constructie, deci nu am reusit sa facem inca investitia. Avem dosar aprobat ... (vezi toată discuția)
Prima pentru constructie locuinta fabien fabien Vreau sa-mi construiesc o casa si ma intereseaza, ce subventii si in ce conditii pot obtine. ma intereseaza inclusiv cele pentru alternative de ... (vezi toată discuția)