gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ioana71 
	    	Utilizator

ioana71 
	    	Utilizator	    

ioana71 
	    	Utilizator

ioana71 
	    	Utilizator	    

ioana71, utilizator
 ioana71, utilizator 	
			 Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

ioana71	                   

Buna ziua. Am o mare intrebare: sotul meu a luat fetita de o luna de zile si a dus-o la mama lui. Eu nu o vad decat in weekend. Vreau sa imi iau fetita la ... (vezi toată discuția)
	                    ioana71	                   

Buna ziua. Am o mare intrebare: sotul meu a luat fetita de o luna de zile si a dus-o la mama lui. Eu nu o vad decat in weekend. Vreau sa imi iau fetita la ... (vezi toată discuția)

ioana71	                   

Buna ziua. Am si eu o problema spinoasa. Sotul meu a luat copilul de acasa si l-a dus la parintii lui, de unde este dus si luat de la scoala in fiecare zi. ... (vezi toată discuția)
	                    ioana71	                   

Buna ziua. Am si eu o problema spinoasa. Sotul meu a luat copilul de acasa si l-a dus la parintii lui, de unde este dus si luat de la scoala in fiecare zi. ... (vezi toată discuția)

alina-marcu	                   

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sunt casatorita de 5 ani, de 4 ani, exacat dupa nasterea copilului, sotul meu si-a schimbat total ... (vezi toată discuția)
	                    alina-marcu	                   

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sunt casatorita de 5 ani, de 4 ani, exacat dupa nasterea copilului, sotul meu si-a schimbat total ... (vezi toată discuția)