avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua. Va rog din suflet sa imi spuneti si mie cum se face un partaj cand 80% din mobila din casa, electrocasnice si electronice sunt ale mele castigate la concursuri. Sotul meu mi-a spus ca am stat si eu in casa (proprietar socrul meu) si ca ar trebui sa i le las deoarece el este sigur ca o sa castige incredintarea minorului.
Eu i-am raspuns ca totul se imparte la partaj, dar cum se imparte. El are un credit de 7000 eur si eu 3 credite in valoare de 12000 lei. Nici unul dintre noi nu este pe contractul celuilalt. Se impart si creditele?
Va rog frumos un raspuns sincer.
Cu multumiri, Ioana
Cel mai recent răspuns: ioana71 , utilizator 09:48, 5 Noiembrie 2010
Nu, bineinteles ca nu renunt la copil, dar atata timp cat eu nu pot sa o vad decat atunci cand vrea el, vorbesc cu ea la telefon iar socrii mei ma ponegresc in toate felurile in fata copilului si el ii baga tot felul de prostii in cap, fiind copil le crede. Eu sper ca ordonanta presedintiala inaintata de avocata mea sa aiba raspuns favorabil pentru mine. El mizeaza pe faptul ca eu am fost internata la Spitalul Obregia pentru depresie majora si aduce argument in fata instantei ca nu ma pot ocupa de copil si ca sunt sub tratament cu antidepresive. Nu stiu ce i-a spus avocata lui ca este foarte sigur ca fetita ii va fi incredintata lui ca are salariul de 2500 lei si un credit la care plateste 500 lei/luna, iar eu salariul de 1000 lei si 300 lei credite/luna.
Copilul deja are raspunsuri de genul: Mami nu pot veni astazi ca are mamaia musafiri. La scoala trebuie sa ma duc dupa ce pleaca mama soacra dimineata, iar dupa amiaza, este la program STEP BY STEP, la fel nu trebuie sa ma intalnesc cu mama soacra. Incearca sa ma indeparteze de copil cu orice pret. Daca imi iau copilul de la scoala si o duc la parintii mei unde locuiesc in prezent, se duce la politie si spune ca sunt nebuna si am rapit copilul de la scoala.
D-voastra ce credeti ca ar trebui sa fac in situatia asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi iau copilul acasa. ioana71 ioana71 Buna ziua. Am o mare intrebare: sotul meu a luat fetita de o luna de zile si a dus-o la mama lui. Eu nu o vad decat in weekend. Vreau sa imi iau fetita la ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori ioana71 ioana71 Buna ziua. Am si eu o problema spinoasa. Sotul meu a luat copilul de acasa si l-a dus la parintii lui, de unde este dus si luat de la scoala in fiecare zi. ... (vezi toată discuția)
In ce conditii o mama poate pierde custodia copilului, in favoarea tatalui. alina-marcu alina-marcu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sunt casatorita de 5 ani, de 4 ani, exacat dupa nasterea copilului, sotul meu si-a schimbat total ... (vezi toată discuția)