avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inventarierea patrimoniala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inventarierea patrimoniala

#-o#-o buna,
are cineva o idee despre asta , cu ce se incepe aceast inventar si cum ....sa arate .
ajutorrrrrrrrrrrr!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: garfieldro , utilizator 14:22, 22 Decembrie 2010
Si inca ceva. Solicitati conducerii sa precizeze in sarcina cui va fi stabilita raspunderea
ELIS / Waaaaaaaawwwwwwwwww :P =D>
Am o problema pe care mi-a ridicat-o o prietena ce lucreaza intr-o autoritate de reglementare si care beneficiaza de locuinta de serviciu. I s-a cerut sa faca o lista cu bunurile personale aflate in locuinta si sa le treaca pe un proces verbal de custodie pe care sa il incheie cu autoritatea respectiva, cu valoare , descriere si data cumpararii.I-am spus ca e o idiotenie si sa nu incheie nici un fel de proces verbal.Problema este ca nu e singura aflata in aceasta pozitie,iar ceilalti nu stiu ce sa faca.Aveti vreo idee despre asa ceva?
Am si eu o intrebare, inventarierea patrimoniala se face anual, de regula la sfarsitul exercitiului financiar. Daca o facem la 30 noiembrie, este corect sau nu.
Inventarele anuale se fac la o data stabilita prin decizia conducatorului unitatii, decizie in care se stabileste si perioada de inventariere. Aceasta perioada nu trebuie sa fie neaparat la sfarsitul anului, poate sa fie oricand in cursul anului. Important este sa se faca.

Alte discuții în legătură

Inventarierea elementelor ce nu reprezinta bunuri katica katica Conform OUG 1753/2004 \" 32 Pentru inventarierea elementelor de activ şi de pasiv ce nu reprezintă bunuri este suficientă prezentarea lor în situaţii ... (vezi toată discuția)
Pocedura de inventariere mmanu mmanu ma puteti ajuta cu ce trebuie sa cuprinda procedura de invetariere? cum ar trebui formulata? (vezi toată discuția)