avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie politist

Buna ziua
As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o reclamatie pt tulburare iar alta pt lovire.Ma minte de 2 saptamani ca dosarele sunt la parchet.Azi am fost sa ma interesez si doar un singur dosar e la parchet,cel de al 2 lea se afla inca la politie.Cand am mers sa vorbesc cu politistul ce se intampla si cu al doilea dosar a inceput sa tipe,sa spuna ca el are treaba si ca nu poate sa imi dea detalii.El a spus ca daca nu imi convine sa merg la comandantul sef.Am sa merg la comandantul sef dar as vrea sa i fac si in alta parte reclamatie.
Cel mai recent răspuns: Blasim , utilizator 02:47, 7 Noiembrie 2010
As dori sa aflu si eu raspunsul la aceasta intrebare.
Faceti o cerere scrisa catre prim procurorul parchetului si solicitati informatii cu privire la dosarele dvs. aducand la cunostinta prim procurorului si aspectele privind organul de politie.
De asemenea puteti formula reclamatie scrisa la comandantul sef cu solicitarea de a fi informat cum s-a solutionat aceasta reclamatie...tot in scris.
Solicitati oficial conducerii sectiei de politie,sa va comunice stadiul de cercetare ,
eventual solutia dispusa in cele 2 cauze
Este bine ca un avocat sa se ocupe de chestiile astea...Veti avea rezultate mai rapide
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
Adrian Stan, Avocat
va pierdeti timpul cu reclamatia.nu aveti martori.si oricum,nu i se va intampla absolut nimic.

Alte discuții în legătură

Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Ancheta prelungita stefan_000 stefan_000 am un dosar, la udriste, pentru alcoolemie 1.05 in sange, cercetarea se afla in desfasurare de peste un an si 5 luni. Cum pot face sa urgentez finalizarea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Referitor la neprimirea pensiei alimentare din iunie 2009 cind a fost pronuntata decizia de catre instanta (am publicat problemele mele in data de 04.01.2010), ... (vezi toată discuția)