LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Buna seara,
as dori sa ma lamuriti intr-o problema.In momentul in care o persoana primeste de la angajator hartie de instiintare ca va fi trimisa in somaj, cu un preaviz de 20 de zile, daca are probleme medicale care necesita internare si apoi un concediu medical, angajatorul are dreptul sa oblige angajatul ca perioada de preaviz sa inceapa dupa terminarea concediului medical?Si tot in acest caz angajatul are dreptul sa ceara inca un salariu compensator ,angajatorului?
Multumesc
daca in perioada preavizului, contractul individual de munca este suspendat ( cazul concediului medical), atunci preavizul va fi prelungit corespunzator.
conform ccmun 2007-2010 , aveti dreptul de a beneficia de un salariu compensatoriu.( daca in ccm-ul dvs, nu sunt trecute mai multe). :)
Concediere
dutzu
buna ziua!
am si eu o problema. in data de 25.05.2009 am fost concedita conform art.65(1) CM, pe motiv ca mi s-a desfiintat locul de munca (asistent manager). ... (vezi toată discuția)