avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retragerea ajutorului social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retragerea ajutorului social

parintii mei sunt de la tara,au beneficiat de ajutor social pana acum o luna,insa acum primarul i a scos de la ajutor social.parintii mei nu au nici un venit, au 60 de ani plus ca mai am o sora de 13 ani,iar pamant nu au decat 24 de are intravilan,iar 62 de are arabil.le a retras ajutorul social pe motiv ca au cu un ar in plus pamant intravilan.e corect asa.ce pot face ptr a primi din nou ajutor social?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 7 Noiembrie 2010
trifan1985 a scris:

care lege imi poate spune cum pot beneficia de ajutor social?mai exact pentru cei de la tara?


Legea nr.416/2001, privind venitul minim garantat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Ajutor social catatohanean catatohanean Buna ziua.Pot beneficia de ajutor social dupa incheierea perioadei de somaj a ambilor soti,care au in intretinere doi copii minori? In ce consta acest ajutor? (vezi toată discuția)
Ajutor social - familie monoparentala dezdemona_dezy dezdemona_dezy Buna seara. am si eu o intrebare. am 442 ani nu am nici un venit nu am servici am o fetita de 2 ani si 2 luni in intretinere .nu am gasit de munca motivatia ... (vezi toată discuția)