avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare administrator de retea de calculatoare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare administrator de retea de calculatoare

Buna ziua! Ma numesc Tanasa Tudor si sunt angajat la o primarie comunala .Problema este ca la incadrare in statul de functii si pe cartea de munca eu sunt angajat ca si administrator III in timp ce functia mea este de adminsitrator de retea de calculatoare,eu avand in grija o retea de vreo 30 de calculatoare aflata in Primarie si in scoala. As dori sa stiu conform carei legi pot fi incadrat pe meseria mea de administrator de retea de calculatoare si care sunt baremurile de salarizare. Va rog mult sa ma lamuriti! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ContSters48919 , utilizator 15:36, 21 August 2008
Salarizarea personalului contractual bugetar este prevazuta de O.G. nr.10/2008 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 79 din 01/02/2008.
Functia de administrator de retea de calculatoare este prevazuta in Clasificarea ocupatiilor din Romania , avand codul 213902.
Nu-mi spuneti nici o noutate .Stiu ca sunt slarizat dupa legea 10 dar acolo nu este prevazuta nicaieri functia de administrator de retea. Juristul primariei m-a incadrat ca ADMINISTRATOR ,nu ca administrator de retea ceea ce este complet altceva. In ce temei se poate schimba incadrarea mea si salarizarea implicit deoarece nu este normal sa am salariul unui portar la atributiile pe care le am.
Incadrarea dumneavoastra pe o functie sau alta se face in baza posturilor existente in Statul de functii al institutiei respective. Exista posibilitatea de a fi fost incadrat pe postul de administrator si nu administrator de retea pentru ca acel post nu exista in statul de functii si nu s-a deranjat nimeni sa vada care sunt modalitatile de solicitare a crearii acestui post? Verificati daca exista postul, daca nu solicitati sa se solicite crearea si sa fiti incadrat conform atributiilor pe care le aveti.
Problema nu e vorba numai de statul de functii...trebuie sa mergeti nu la jurist , ci la serviciul de resurse umane sa dsicutati aceasta problema de incadrare.
In fiecare an primariile isi fac statul de functii ....postul de administrator de retea trebuia sa fie inclus in acest stat de functii
Mai exista o singura posibilitate de transformare a postului pe care il ocupati, in administrator de retea .... acest lucru se face prin Hotararea Consiliului Local ....
problema cred ca consta in faptul ca fiind angajat la primarie, legea salarizarii in administratia publica nu publica grila de salarizare si pentru administrator de retea, Deci degeaga exista aceasta functie in nomenclatorul CAE daca nu este prevazuta ca functie in legea 10. parerea mea ! In loc de administrator puteau sa va angajexze ca orice altceva, cu conditia sa fie prevazuta in grupa de salarizare in legea dupa care sunt retribuiti ceilalti colegi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator de retea it tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In iulie 2007 am dat concurs si am fost angajat la o primarie in post de administrator de retea I.T. Fisa postului este cea specifica ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati juristi hentea hentea Buna ziua, am o intrebare. Stiu ca meseria de jurist este incompatibila cu orice activitati salarizate, dar am vazut ca nu este incompatibila cu meseria de ... (vezi toată discuția)
Transformare post contractual in functie publica conf. oug 57/2019 - salarizare? eagle_free eagle_free Buna ziua! As dori o lamurire in legatura cu transformarea unui post de contractual intr-o functie publica. Concret, eu detin postul de natura contractuala ... (vezi toată discuția)