Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

Katalin1979 
	    	Utilizator

Katalin1979 
	    	Utilizator	    

Katalin1979, utilizator
 Katalin1979, utilizator 	
			~ final discuție ~
 HUBARDONI	                   

Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)
	                    HUBARDONI	                   

Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)

zcb	                   

Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau ... (vezi toată discuția)
	                    zcb	                   

Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau ... (vezi toată discuția)

Gigi_Popescu	                   

Buna ziua
Duminica 7 septembrie dimineata trebuia sa plec cu masina la Bucuresti.
Pentru ca nu aveam rovigneta si trebuia sa achizitionez, nestiind de unde ... (vezi toată discuția)
	                    Gigi_Popescu	                   

Buna ziua
Duminica 7 septembrie dimineata trebuia sa plec cu masina la Bucuresti.
Pentru ca nu aveam rovigneta si trebuia sa achizitionez, nestiind de unde ... (vezi toată discuția)