avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... consultanta emisiune tv
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

consultanta emisiune tv

buna ziua.
va rog sa-mi spuneti cum sa procedez?
doresc sa propun unui post de televiziune un format de emisiune.trebuie sa incerc printr-o firma specializata care se ocupa de contracte de emisiuni sau ma adresez direct?
cum pot sa-mi protejez ideea?se poate incheia un precontract?
va multumesc.succes in activitate!
Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 00:58, 18 Noiembrie 2010
Pentru a propune un anume format,va revine obligatia initial sa contactati departamentul specializat al televiziunii ,cu care sa analizati existenta interesului acestora si oportunitatea implementarii programului dvs
Totodata ,pentru a va proteja ideea ,analizati atent legislatia dreptului de autor
Dupa parcugerea acestor etape va revine dreptul sa negociati clauzele contractuale
Buna seara,
In primul rand ar fi bine de stiut in ce calitate propuneti acest format.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia proprietatii intelectuale, drepturi de autor proiect Kapy Kapy Buna ziua, M-am apucat de un proiect si vreau sa-l pun in practica sau sa-l vand mai departe celor interesati insa as vrea ca sa-l protejez cumva, adica sa am ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor pentru spectacol televiziune mlLucian mlLucian Din cate am inteles legislatia romana nu poate proteja ideea unui show televizat. Intrebarea mea este daca pot sa inregistrez emisiunea in alta tara pentru a o ... (vezi toată discuția)
Protejarea unei idei de afacere Axinte Ion Axinte Ion Am o idee de afacere si urmeaza sa ma intalnesc cu niste potentiali investitori. Cum as putea sa o protejez, ca sa nu ajung in situatia in care potentialii ... (vezi toată discuția)