avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Buna ziua,

De pe 11oct am stat o sapt in proba la o firma.Dupa acea sapt urmatoare am incheiat contract pe 3 luni(perioada de proba nu a fost inclusa in contract).Insa pe 5 nov m-au intiintat ca din cauza ca nu mai au vanzari, si fiindca cea pt care m-au angajat considera ca se descurca si singura,o sa incetam colaborarea.Mi-au dat banii pe oct dar pe saptamana din nov au zis ca mi-i dau in dec. Intrebarea mea este: aveau voie sa ma concedieze tinand cont ca am semnat contract pe 3 luni(contract pe care inca nu l-am primit parafat de la itm)?Tin sa precizez ca firma inca face angajari pe alte posturi inferioare dar nu mi s-a oferit nimic.

Ultima modificare: Duminică, 7 Noiembrie 2010
soby3, utilizator
Cel mai recent răspuns: soby3 , utilizator 11:11, 8 Noiembrie 2010
daca perioada nu este trecuta atunci , posibil, vi s-a va desfiinta postul prin concediere individuala.
daca veti contesta decizia veti putea obtine maxim restul de salarii pana la data incetarii c.i.m. .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere din ccc elenasalo elenasalo Buna ziua, Sunt inca in concediul de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani (legea veche) si mi s-a adus la cunostinta din surse sigure ca la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În urma cu o luna jumătate nepotul meu sa angajat, ... lilianacatana lilianacatana Bună ziua. În urma cu o luna jumătate nepotul meu sa angajat, cu contract de munca, acum doua săptămâni a căzut în fata unui magazin a alunecat pe ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz in cazul demisiei SIMONA09 SIMONA09 Buna seara Va relatez urmatoarele: In perioada 01.07.2011 - 30.09.2011 am fost angajata pe baza unui contract de munca pe perioada determinata. Pentru luna ... (vezi toată discuția)