avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu sunt lasat sa vad minorii dupa programul stabilit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu sunt lasat sa vad minorii dupa programul stabilit de instanta

Buna ziua. La divort fosta mea sotie a fost deacord cu programul de vizita stabilit de instanta. Eu m-am recasatorit intre timp si acum si-a schimbat opinia si nu ma mai lasa sa imi iau copii conform hotararii judecatoresti. Ce pot face ca sa fie respectata aceasta hotarare? multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:22, 11 Noiembrie 2010
Da, puteti merge insotit si de un un executor, dar puteti merge insotit si de o alta persoana, un martor si asta nu numai o singura data, pentru ca trebuie sa dovediti ca impiedicarea dvs.de a va vedea copii are loc in mod repetat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei sentinte a.abi24 a.abi24 cui trebuie sa ma adresez ? fosta sotie nu respecta programul de vizita a copiilor stabilit prin sentinta, nu ma lasa sa iau legatura cu iei ? (vezi toată discuția)
Nerespectare hotatare judecatoresca adriananiculescu adriananiculescu Acum 2 ani m-am despartit de sotia mea si am hotarat de comun acord si programul de vizitare a copilului. Am stabilit ca alternativ sa-si petreaca vacantele de ... (vezi toată discuția)
Program vizita rockeru777 rockeru777 in urma divortului care s-a pronuntat acum un an , hotarare definitiva si irevocabila, investita cu titlu executoriu, s-a stabilit de catre instanta un program ... (vezi toată discuția)