avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 care este \"domeniul\" in cod caen??
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

care este "domeniul" in cod caen??

Va rog sa ma ajutati cu o informatie! trebuie sa completez un formular pt o licitatie, in care mi se cere "Obiectul de activitate, pe domenii". Nu stiu exact ce ar trebuie sa trec, deoarece codul caen este impartit pe sectiuni, diviziuni, grupe si clase.
Va rog sa ma ajutati (eventual cu un ex din caen, ca sa inteleg exact), deoarece este un motiv de descalificare la licitatie.

multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 08:41, 9 Noiembrie 2010
Trebuie sa specificati ce coduri CAEN sunteti autorizata sa efectuati. Acest cod il luati din certificatul constatator care vi s-a eliberat de ORC atunci cand ati solicitat autorizarea desfasurarii unei anumite activitati la sediu sau la beneficiar. Codul este din 4 cifre. De ex: 4311: Lucrari de demolare a constructiilor. Aveti grija sa fie Cod Caen Rev.2, adica dupa noua codificare.
Cel mai probabil pentru a participa la respectiva licitatie vi se solicita sa fiti autorizat sa prestati o anumita activitate pe care ei o solicita.
Da, stiu care sunt activitatile autorizate din certificatul constatator, insa, pe langa acestea, mi se cere "obiectul de activitate pe domenii" si nu inteleg care sunt domeniile (de ex. "A. agricultura, silvicultura si pescuit" sau "01 Agricultura, vanatoare si servicii anexe" sau "011 Cultivarea plantelor nepermanente")?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen din nou stanceni stanceni Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Functionari publici japan19 japan19 Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie care are ca obiect de activitate următoarele activităţi codificate: - Diviziunea 72-Cercetare dezvoltare, ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile. mlobont mlobont Sotia detine ca asociat unic o societate cu raspundere limitata,infintata in baza legi31/1990 si a beneficiat de ajutorul oferit tinerilor intreprinzatori de ... (vezi toată discuția)