Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
trenurelu a scris:
Faceam o comparatie intre cartea de grile a lui Udroiu ( nu o am decat pe cea de penal) si grilele date in primavara trecuta la Sibiu. Cele date la Sibiu nu necesita atata finete in interpretare. Par mai clare. Si totusi colegii nostrii au picat pe capete....
In alta ordine de idei. Astazi este a 2 a zi in care ... am pierdut motivarea de studiu intens. Voi ce faceti sa va reveniti? Pierd timp pretios de la invatat. Un sfat.. va rog?
Si o carte de grile de civil/procedura civila daca aveti, va rog?
Daca ti-ai pierdut motivarea incearca sa mananci bine (+ ce iti place), dormi bine apoi te trezesti si inveti.
Daca nu merge e mai indicat sa pierzi 2-3 zile si sa te relaxezi decat sa pierzi o sapt intreaga si sa ramai stresat.
Faceam o comparatie intre cartea de grile a lui Udroiu ( nu o am decat pe cea de penal) si grilele date in primavara trecuta la Sibiu. Cele date la Sibiu nu necesita atata finete in interpretare. Par mai clare. Si totusi colegii nostrii au picat pe capete....
In alta ordine de idei. Astazi este a 2 a zi in care ... am pierdut motivarea de studiu intens. Voi ce faceti sa va reveniti? Pierd timp pretios de la invatat. Un sfat.. va rog?
Si o carte de grile de civil/procedura civila daca aveti, va rog?