avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatia

Am 17 ani si vreau sa renunt la liceu, am inteles ca daca renunt la liceu trebuie sa renunt si la alocatie deoarece ii va trage la raspundere pe parinti ( parintii stiu ca am renuntat la liceu) si o sa le dea amenda deoarece facem abuz de alocatie ( cred...)
Puteti sa ma ajutati si pe mine va rog? Sa-mi spuneti si mie cum pot sa renunt la aceasta alocatie?
Cel mai recent răspuns: Luader , utilizator 22:38, 9 Noiembrie 2010
refuzi plata alocatiei
retine cel mai rau lucru pe care il faci este ca renunti la scoala
niciodata nu o sa speri ca poti lucra , ca iti gasesti de lucru.
mai bine te gandesti si , te gandesti, si mergi la scoala.
cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci pentru tine este sa mergi la scola, sa inveti si sa-ti doresti sa faci ceva in viata.
gandestete cat mai ai timp.
Sunt clasa a 11-a Colegiul Economic Viilor am peste 80 de absente (sau mai multe) la 40 de absente ne exmatriculeaza. Am atatea absente din diferite motive, eu nu am intrebat daca sa mai merg la scoala sau nu.
Incearca sa-ti acoperi un nr. de absente, astfel incat sa poti merge la scoala si sa-ti obtii bac-ul. Se pot acoperi cu cereri depuse de parinti la director, se aproba in consiliul profesoral... exista posibilitati.
Indiferent ce motive de abandon gasesti acum, ele vor fi tot atatea motive de regret.
O sa-mi trimita parintii la inchisoare daca nu imi ziceti.... Sunt un delicvent, media de trecere a clasei a 11-a este de 8.70 eu am intrat in acel liceu cu 5.53 media de admitere era de 6.66 nu stiu cum am facut da am reusit sa ajung in clasa a 11-a.
Viata e prea scurta pentru regrete, iti multumesc Elena ca te ingrijorezi pentru mine dar eu dupa ce voi strange destui bani o sa plec din tara (asta cam pe la 20 de ani..) deci in 3 ani cred ca o sa strang suficienti bani pana in 2013 (cred ca nu va fi nici o Apocalipsa :) )
S-au vazut cazuri mai grave care s-au chinuit dar au terminat liceul. Altfel sunt doua variante: devii infractor caz in care s-a terminat sau te intorci la 28-30 de ani sa dai cumva bacul si n-o sa fie simpatic. Si in strainatate o sa-ti trebuiasca o diploma echivalenta odata si odata.
Hai ca romana scrii corect, te poti descurca;)

Alte discuții în legătură

Situație neplăcută într-un liceul economic Mares Florina Mares Florina Sunt mama a patru copii pe care iam crescut frumos cred eu dar cu ultimul se pare ca nu ma descurc asa bine .Va rog din suflet sa mă ajutati cu un sfat .Am ... (vezi toată discuția)
Elev din invatamantul superior - exmatriculat bgd123 bgd123 Buna ziua.Astazi primul telefon care m`a trezit a fost cel de la un coleg, care m`a anuntat cu dezamagire ca am fost exmatriculat, vocea lui fiind imediat ... (vezi toată discuția)
Bani de liceu Diana1995 Diana1995 Buna ziua, tuturor!! Am intrat pe acest site in speranta ca ma va ajuta cineva cu cel putin un raspuns.. Am varsta de 18 ani impliniti in luna iulie a acestui ... (vezi toată discuția)