eumarian 
	    	Utilizator

eumarian 
	    	Utilizator	    

ARTICOLUL 133
(1) Contestatiile impotriva sanctiunilor prevazute la ARTICOLUL 119-128 se adreseaza, in scris, consiliului de administratie al unitatii de invatamant, in termen de 5 zile de la aplicarea sanctiunii.
(2) Contestatia se solutioneaza in termen de 30 de zile de la depunerea acesteia la secretariatul unitatii de invatamant.
(3) Hotararea consiliului de administratie este definitiva.
 ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

Xs2_Faby 
	    	Utilizator

Xs2_Faby 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters444155	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters444155	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)

Simonel23	                   

Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
	                    Simonel23	                   

Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)

kjjjwiukgesivp	                   

Buna ziua! Am un copil intr-un liceu din Ilfov si in clasa lui exista foarte multe nereguli in legatura cu pandemia covid. Multi elevi din colectiv nu respecta ... (vezi toată discuția)
	                    kjjjwiukgesivp	                   

Buna ziua! Am un copil intr-un liceu din Ilfov si in clasa lui exista foarte multe nereguli in legatura cu pandemia covid. Multi elevi din colectiv nu respecta ... (vezi toată discuția)