avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Situație neplăcută într-un liceul economic
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Situație neplăcută într-un liceul economic

Sunt mama a patru copii pe care iam crescut frumos cred eu dar cu ultimul se pare ca nu ma descurc asa bine .Va rog din suflet sa mă ajutati cu un sfat .Am sa va explic asa cum sa intamplat si dumneavoastră poate ma indrumati ce si cum sa fac .

In data de 22iulie 2019 am primit un telefon de la dna diriginta a copilului elev in clasa a 11 la colegiul economic prin care imi aduce la cunostinta situația acestuia la urmatoarele discipline predate de dna profesoara X.

1 DEZVOLTARE Durabila in gastronomie cu situatie neincheiata materie la care copilul sustine ca dna profesoară nu sa prezentat pe tot parcursul anului pentru susținerea orelor de curs.

2 Practică corigent pe motivul neprezentării elevului la orele de practica chiar daca pentru a demonstra ca nu aceasta acuzatie este una falsa am obținut de la restaurantul hotelului unde a efectuat practica adeverinta care atesta faptul ca acesta a participat la orele de practica in perioada 24 iunie -5 iulie 2019 in departamentul bucătărie cu calificativul foarte bine precum si o copie cu prezenta lucruri pe care dna profesoara nu doreste sa le ia in considerare

tin sa precizez ca nici la orele de practica ce trebuia sa aibe loc pe tot parcursul anului școlar dna profesoara nu sa prezentat de fiecare data .

Cand am mers la scoala era deja afisat ca fiind corigent la ambele discipline .lucru pe care nu lam inteles cum sa incheiat situația la o materie la care nu sa predat un an intreg cum au trecut ceilalți copii la aceiasi materie ca doar erau în aceiasi clasa in care nu sa predat ?

Neam prezentat la corigenta in data de 24 07 2019 bineinteles cu ce am învățat in cateva zile pentru ca nici caietele pe care le aveau nu le mai aveau pentru ca le oprise dna profesoara si nici carti nu au avut pentru ca nu nea zis nimeni ca ne trebuie .

Am incercat sa purtam o discuție cu dna profesoara lucru care nu sa intamplat deoarece dna profesoara nu doreste sa vorbească cu noi nici macar nu se intoarce cu fata la noi .Am asteptat două zile rezultatul dar rezultatul final era nepromovat .

Am depus la secretariat o cerere de reexaminare a elevului la materiile mentionate cu un alt profesor de specialitate dar cu materia predata de dna profesoara pe tot parcursul anului .

Domnul director si doamnele directoare neau dus cu vorba toata vacanta ca nu se poare reexamina un elev decat la o sin gura materie si ca dasi trebuie sa ceara derogare de la minister si ca sa asteptam si sa asteptam .In ultima săptămână de vacanta neau chemat ca sa ne spuna ca sa aprobat reexaminarea si ca va avea loc joi si vineri adica in ultimele zile.

Neam prezentat cu speranta ca vom promova dar nu va ganditi ca neam dus nepregătiți am cumparat cartea si a învățat toata vacanta dar va dati seama ca nu se poate invata in doua luni ce nu au învățat intrun an.

Au iesit copii foarte mulțumiți de ceea ce au facut si la sfarsit au venit și neau afisat niste raspunsuri adica ce trebuia sa raspunda ei nu ce au scris ceva in termeni mai sofisticati .
Din toti copii ca erau 6 nu a promovat nici unul .

Eu tot nu inteleg hai ca al meu o fi fost mai prost o mai fi fost atul mai putin altul mai destept dar nu a trecut nici unul pentru ca dna profesoară are mare influență asupra liceului si ca nea zis dna diriginta ca sa supărat rau pe mamica unui elev ca a facut plângere la minister.

Eu una m am resemnat l am reinscris la acelasi liceu dar nu vreau sa o las pe dna profesoara sa faca acelasi lucru cu alti copii sa le rupa aripile unor copii care nu stiu de ce ei din toata clasa au avut ghinionul asta .

Tin sa va aduc la cunostinta ca baiatul meu a fost premiant pana in clasa a 8 si nu a ramas niciodata corigent la nimic pentru mine ca parinte a fost un soc sa ramana repetent la practica .

Va rog din suflet sa ma indrumati ce si cum sa fac si unde .Va mulțumesc pentru timpul acordat și va rog sa ma ajutati cu un sfat

- Pe forum discutăm spețele, nu persoanele implicate în ele. Mulțumesc pentru înțelegere-
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Problema dvs. este de competenta Inspectoratului scolar, , a Ministerului Invatamantului , formulati plangeri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea deciziei de a lasa un copil repetent rdinu rdinu se poate contesta decizia de a lasa un copil din clasa a-6-a repetent datorita acumularii a 3 corijente (conform regulamentului ministerului invatamantului), ... (vezi toată discuția)
Reclamatie inspectorat scolar alb1000pop alb1000pop Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ... (vezi toată discuția)
O chestiune legata de liceu maestrulvlad maestrulvlad In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.In al doilea rand doresc sa va adresez o intrebare, poate unii dintre voi ma puteti ajuta.Am un ... (vezi toată discuția)