Va rog ajutati-ma si pe mine, m-am uitat si eu pe forum, si la proces imi trebuie o caracterizare din care sa reiasa ca nu am avut probleme de circulatie, m-am dus la firma la care lucrez, dar mi-a zis sa o formulez eu si sa o duc la conducere facuta si doar sa o semneze, dar nu stiu ce sa scriu in ea. Vreau sa reiasa cat mai clar ca nu am avut nici o problema de circulatie, ca nu a sunat nimeni la firma sa anunte ca am condus indisciplinat, sa reiasa ca sunt "cuminte", va rog ajutati-ma cu un exemplu, model!
Va multumesc din tot sufletul!
"Permis suspendat
Buna seara. Am nevoie de un sfat. Acum un an si ceva s-a intamplat un accident minor,o tamponare, iesind de pe o strada secundara am oprit la stop,vrand sa virez la stanga, m-am asigurat din stanga, dar pe colt era parcata o masina, am inaintat inca un pic ca sa observ, sa vad daca vine o masina. Din partea dreapta venea un autoturism, dar era o groapa semnalizata, imprejmuita, chiar pe partea dinspre care venea autorismul eu iesind ca sa vad daca vine vre-o masina, soferul autoturismului, m-a lovit, ma rog m-a atins. Bun.....ne-am dat jos, a zis ca eu am fost de vine in fine, nu se facea acele declaratii la locul faptei si nu mai chemam politia, a sustinut sus si tare ca mergem la politie, asta am si facut acolo cu tipete si tot felul de acuzari (ba tu esti de vina, ba eu, ba tu), politia s-a hotarat mie mi-a suspendat carnetul si soferul absolut a plecat linistit. Eu avand mare nevoie de permis, am dat in judecata, si tot am incercat sa-l aman, dar peste 2 saptamani iar am proces si nu stiu cum sa mai sustin, imi este foarte teama, sa nu mi-l retina, o sa ma duc cu un martor ca asa a solicitat, dar cum sa conving judecatoarea ca da am avut un pic de vina, dar nu a fost nimic grav, eventual sa scap cu o amenda.
Va rog ajutati-ma "
Va rog sa nu mai deschideti aceeasi discutie, contravine pct. 3.3 din Regulamentul de postare in Forum.
Regulamentul poate fi citit aici: www.avocatnet.ro/content/tag...