avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Buna seara,
Am rugamintea pentru cine stie sa-mi raspunda,daca am nevoie de -Registru inventar,Registru jurnal de incasari si plati,Registru unic de control,eu fiind ne platitor de TVA.
MULTUMIRI ANTICIPATE
Cel mai recent răspuns: PENCIUC NICULAI , utilizator 20:06, 9 Noiembrie 2010
Da, aveti nevoie de toate trei.
Multumesc mult pt.raspuns. Mai am o intrebare:am nevoie si de casa de marcat?
Multumesc:luck:
Daca activitatea pe care o desfasurati se adreseaza si persoanelor fizice, da, aveti nevoie de casa de marcat.
Multumesc frumos:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila legendkiller legendkiller Buna seara, Mi-am facut un PFA in sistem real, impozit 16% pe profit. Ma ocup de gazduirea paginilor web, mai exact hosting. Pentru eliberarea facturilor, ... (vezi toată discuția)
Tipizate pentru ii florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am infiintat o intreprindere individuala cu activitate comert cu amanuntul in magazine nespecializate, iar magazinul l-am deschis la sediul social. ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intrepr.individuala cu norma de venit crupalacramioara crupalacramioara 1.Care sunt actele contabile obligatoriu de intocmit in cazul unei Intreprinderi Individuale neplatitoare de TVA cu norma de venit al carui domeniu de ... (vezi toată discuția)