avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ajutor radiere sediu firma proprietar anterior
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ajutor radiere sediu firma proprietar anterior

Buna seara,
pe scurt...am cumparat un apartament acum cativa ani nestiind ca era si sediu social pentru firma fostului proprietar....Ce ar trebui sa fac sa radiez aceasta firma din apartamentul meu...cat mai repede...???
Multumesc anticipat pentru raspuns...
O SEARA FRUMOASA TUTUROR !
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2010
Rodica Serban, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:26, 9 Noiembrie 2010
Il cautati pe fostul proprietar sa-si mute sediul in alta parte. Daca nu il gasiti, doar printr-o actiune in instanta in conditiile art. 237 alin. 1 lit. c din Legea nr. 31/1990, republicata. Evident aceasta operatiune trebuie instrumentata de o persoana de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgentare schimbare sediu social firma fostului proprietar cltgeo cltgeo Buna ziua, Am cumparat un apartament care este sediu social pentru firma fostului proprietar. As dori sa stiu daca pot face ceva pentru a urgenta procesul ... (vezi toată discuția)
Radiere sediu social la registru dupa expirarea contractului de inchiriere eugen82 eugen82 Vreau sa inregistrez sediul social la o adresa pe baza de contract de inchiriere pina la o anumita data. Proprietarul imi spune ca se teme de faptul ca dupa ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu contract de vanzare-cumparare soniya soniya Buna ziua. Apartamentul in care locuiesc mi-a revenit mie dupa partaj, prin sentinta civila. Acum vreau sa-l vand si sa-mi iau unul mai mic, am mare nevoie de ... (vezi toată discuția)