Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

sobiusmonica 
	    	Utilizator

sobiusmonica 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 tofancatalin	                   

In cat timp poate contesta un functionar public decizia de suspendare din functie? (vezi toată discuția)
	                    tofancatalin	                   

In cat timp poate contesta un functionar public decizia de suspendare din functie? (vezi toată discuția)

elsels30	                   

m-am adresat trib sectia contencios cu o cerere prin care solicitam ca anrp sa fie obligata sa imi achita suma de bani stabilita prin decizia emisa de ... (vezi toată discuția)
	                    elsels30	                   

m-am adresat trib sectia contencios cu o cerere prin care solicitam ca anrp sa fie obligata sa imi achita suma de bani stabilita prin decizia emisa de ... (vezi toată discuția)

melcsy	                   

cum pot sa cer anularea unei dispozitii date de primarie?
adica dispzitia de sistare  lucrarilor de constructii?avem si autorizatie de construire si acordul ... (vezi toată discuția)
	                    melcsy	                   

cum pot sa cer anularea unei dispozitii date de primarie?
adica dispzitia de sistare  lucrarilor de constructii?avem si autorizatie de construire si acordul ... (vezi toată discuția)