avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general radiere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

radiere firma

buna, vreau sa intreb,am suspendat activitatea la magazin,acum 5 luni...si nu mai vreau sa deschid niciodata... contabila depune bilantul pe 0 cind trebuie... dar poate eu plec in canada, si ce fac ? ca nu mai am bani,sa radiez acum, si nici nu vreau sa mai investesc in ceva mort.dupa 3 ani,se radiaza automat? ca doar nu trimit pe mama de 72 de ani,cu acte,etc... si nici eu nu vin din canada.... multumesc
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 10:55, 12 Noiembrie 2010
luati-va un avocat sa va faca el radierea si lichidarea firmei
multumesc, dar nu mai am bani de asa ceva... am inchis tocmai din lipsa de bani. poate ramabe neradiat...nu stiu... si din canada,nici nu cred ca mi bat capul....
bandi2 a scris:

buna. cum am mai spus,deoarece am inchis activitatea,neavand bani,nu mai doresc sa investesc in ceva,mort... cat despre radiere,daca nu sint in tara, nu am cum sa l radiez...peste 2.5 ani...si nici nu sint de acord sa platesc pe cineva...daca plec din tara,am nevoie de bani,nicidecum sa cheltui in ceva...mort.daca se radiaza automat,ok...daca nu...nu stiu,eu nu mai am bani,am pierdut destul.


:offtopic:
va rog frumos :continuati discutia aici
mersi
tot nu sint lamurit....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma bandi2 bandi2 buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in ... (vezi toată discuția)
Radiere srl bandi2 bandi2 buna,eu am avut un magazin mic,l am inchis acum 2 animam obtinut si regimul derogatoriu,nu mai sant dator la finante.dar vreau sa stiu,,,eu plec in canada,,, ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate bandi2 bandi2 buna. eu mi am suspendat activitatea la magazi acum 4 luni, tot mereu trebuie sa depun bilantul pe 0 ? si daca nu depun bilantul? sa nu mai platesc si ... (vezi toată discuția)