avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general radiere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

radiere firma

buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in canada,definitiv. si nu cred ca mai ma intorc cel putin 5 ani...mai ales sa radiez firma...cred ca dupa 3 ani,daca nu am activitate se radiaza automat... dacanu, ce se intampla? ramane asa... neradiat.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 01:04, 17 Noiembrie 2010
Dupa expirarea termenului de suspendare se reia automat activitatea societatii. Astfel, dv. veti avea obligatia de depunere de bilant si declaratii contabile, chiar si cu 0(zero). Daca nu se depun situatiile financiare anuale(bilantul) in cel mult 6 luni de la expirarea termenului legal atunci ORC poate cere dizolvarea societatii dv. in instanta, insa daca veti avea datorii ANAF se va opune dizolvarii putand sa se indrepte impotriva administratorului pentru recuperarea debitelor existente.
Procedura de dizolvare/lichidare voluntara urmata de radiere dureaza aprox.60 de zile si va costa aprox.1000-1100 lei.
pai,nu am datorii la ANAF.. tocmai din cauza lor am inchis firma..(taxa forfetara) si nici nu ma intorc din canada, sa le mai dau bani...se radiaza singur...daca nu...ghinion
Drum bun! Imi pare rau ca pierd un prieten in Romania. Sper sa castig unul in Canada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna, vreau sa intreb,am suspendat activitatea la magazin,acum 5 luni...si nu mai vreau sa deschid niciodata... contabila depune bilantul pe 0 cind trebuie... ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)