avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... citare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

citare

cum se face procedura citarii la sediul instante?
pe tot parcursul judecatii debitorul si-a primit citatii in plus a depus si intampinare insa la data la care imi este admisa cererea si am solicitat investirea cu formula executorie a sentintei de la arhiva mi-au comunicat ca nu s-a intors dovada primirii de catre debitoare a sentintei desiiiiiii a trecut vreme!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 07:29, 11 Noiembrie 2010
se mai intampla sa se intarzie, asteptati sau rugati recomunicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de recomunicare ContSters22096 ContSters22096 am o sentinta obtinuta in urma proecdurii somatiei de plata, care insa nu poate fi investita cu formula executorie intrucat la dosar nu exista dovada ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata... rickydei rickydei ce fac cu o somatie de plata castigata, dar care, din cauza incompetentei si lipsei de interes a angajatilor judecatoriei, nu a fost recomunicata nici ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare anjinsan anjinsan Buna Ziua, Am intalnit urmatoarea situatie: Am chemat in judecata un debitor, pe calea OUG 119/2007. Am castigat procesul, dar cand sa pun pe sentinta ... (vezi toată discuția)