avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier

Buna ziua si imi cer scuze de deranj.as dori sa aflu si eu ce pot pati dupa o boacana facuta.am produs un accident rutier usor in care am intrat intr-o masina aceasta lovind alta parcata nu grav.mentionez ca nu am permis si am plecat de la locul accidentului.acum dupa 2 saptamani astept citatie acasa deoarece i-a venit primului proprietar al masinii,eu fiind al doilea.la ce sa ma astept?mai pot negocia amiabil??va multumesc si va rog din suflet sa ma ajuta-ti.multumesc frumos
Asta numiti dvs "boacana":)? Aveti doua infractiuni in concurs: conducere fara permis si fuga de la locul accidentului! Nu puteti negocia nimic! Dispozitiile referitoaqre la mediere ce se vor regasi in curand in C.p.p., nu sunt aplicabile in cazul dvs. Trebuie sa va faceti o aparare eficienta, asta este tot ce puteti face!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Este vorba despre comiterea unui numar de doua infractiuni in concurs ,cea de conducere fara permis(art.86/1 din OUG nr.15/2002-sanctionabila cu inchisoarea de la 1 an la 5 ani) si cea de fuga de la locul accidentului(art.89/1 din aceiasi ordonanta-sanctionabila cu inchisoarea de la 2 ani la 7 ani).
Pentru a obtine o sanctiune minima,eventual cu suspendarea executarii pedepsei,conf.art.81 c.pen,este recomandabila angajarea unui avocat care sa minimalizeze efectele juridice a faptelor dvs,prin apararile pe care vi le va face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal (accident rutier) Mihai91 Mihai91 buna ziua, am si eu niste \"pacate\" in carca...in iulie 2010 am avut un accident rutier fara victime care consta in tamponarea usoara a unui autovehicul care ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu 3 victime decedate silviu2 silviu2 in urma unui accident cu 3 victime decedate, soferul este retinut 29 zile. ce e de facut? capete de acuzare: 1.ucidere din culpa, 2.conducere de auto. sub ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis sub influenta alcoolului si accident rutier fara victime breakx breakx Buna ziua, Am si eu nevoie de un pic de ajutor, niste raspunsuri la ceva intrebari si sper foarte mult sa le gasesc la voi. Deci in toata povestea care o ... (vezi toată discuția)