avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice clarificari cu numele operatorului economic
Discuție deschisă în Achiziţii publice

clarificari cu numele operatorului economic

am publicat din greseala la o licitatie deschisa in derulare la sectiunea clarificari si numele operatorului economic.Ce pot sa fac acum, avand in vedere ca nu se mai poate face o erata la clarificari?
poate un operator economic sa invoce aceasta greseala si sa avem probleme in derularea licitatiei?
Cel mai recent răspuns: larrym , utilizator 15:05, 11 Noiembrie 2010
dupa parerea mea nu poti sa mai faci nimic acum.daca nu sesizeaza nimeni ok, dar da, poti avea probl daca contesta cel caruia i-ai dezvaluit identitatea, in termen de .... zile (in functie de val.estimata) de la data luarii la cunostinta a unui act ilegal..(de la data publicarii).daca trece termenul chiar daca contesta asta nu o sa aiba castig de cauza.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de urgenta 19/2009-ref. la achizitiile publice aura calin aura calin Buna seara, am trei aspecte neclare: -termenul pentru introducerea contestatiei la CNSC s-a modificat? -depunerea contestatillor la CNSC, in contextul ... (vezi toată discuția)
Prelungire termen la procedura lansata deja in seap 1ppp 1ppp Am lansata o procedura in Seap (Licitatie deschisa- 53 zile) si nu am nici o solicitare de clarificari. Licitatia are termen pe 19.03. si a si dori sa ... (vezi toată discuția)
Viciu de procedura? d_alinaoana d_alinaoana Este vorba despre un proiect pe fonduri, POR 5.2 - Turism. Procedura de achizitie principala a contractului este in curs de desfasurare - prin Ordinul ... (vezi toată discuția)