avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exceptia prescriptiei dr. actiune si principiul non ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exceptia prescriptiei dr. actiune si principiul non reformatio in pejus

As dori sa stiu care este legatura intre exceptia prescriptiei dreptului la actiune pentru obligatia de a face invocata de parat in apel si principiul non reformatio in pejus.
Mentionez ca apelul a fost introdus doar de reclamant.

Care primeaza intre cele doua?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ankagrecia , utilizator 18:29, 13 Noiembrie 2010
Multumesc pentru raspuns, m-am lamurit pe deplin.

Impartasesc punctul dvs de vedere...cu privire la rolul facultatii de drept..Aveti perfecta dreptate...

o seara excelenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel Martonze Martonze Am o sentinta favorabila la fond. Sentinta este apelata de partea adversa. Daca depun si eu apel , instanta nu poate da o sentinta mai dezavantajoasa pentru ... (vezi toată discuția)
Majorare pretentii in apel madarolivia madarolivia buna.am o nelamurire. reclamantul a formulat o actiune in pretentii si a avut castig de cauza.paratul face apel, dar reclamantul nu face apel.in apel ... (vezi toată discuția)
se poate inrãutãþi situaþia in recurs adelina mihut adelina mihut Daca fac recurs, la o hotarere prin care mi s-a admis doar in parte o actiune in contencios administrativ, mi se poate inrăutăţi situaţia? (sa mi se ... (vezi toată discuția)