avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnetul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnetul de munca

Buna ziua,
Incepand cu 01.09.2010, scoala generala si-a pierdut personalitatea juridica- devenind structura la un liceu.
Sunt secretarul scolii si intrebarea mea este ce operatiune trebuie( daca trebuie) sa fac in carnetele de munca ale angajatilor mei, cu data de 01.09.2010 si ce se intampla cu contractele de munca incheiate pe durata nedeterminata, avand in vedere ca s-a schimbat angajatorul?
Va rog f.mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca ITM ne solicita transmiterea REVISAL-ului pana la 30 nov.2010.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 14 Noiembrie 2010
Buna seara,
multumesc f.mult pentru toate precizarile dvs... daca nu sunt prea insistenta as mai avea o intrebare legata de carnetul de munca.Am inteles ce trebuie sa completez atat la cesionar cat si la cedent, intrebarea mea este daca uzez numai de dispozitia legala de comasare sau trebuie sa intocmesc si acte aditionale la CIM., avand in vedere ca se schima angajatorul ?
O seara frumoasa !
Nu trebuie sa se intocmeasca acte aditionale, in acest sens....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim dupa transfer iuliannn iuliannn Am fost transferat prin procedura de [b]transfer colectiv[/b], am primit [b]o informare[/b] despre faptul ca noul meu angajator este cutare. Momentan eu nu am ... (vezi toată discuția)
Revisal lili2003stoica lili2003stoica eu am o societate de-abia infiintata prin preluare de personal de la alta societate; as vrea sa stiu cum imim inregistrez in revisal salariatele care au ... (vezi toată discuția)
Novatie cim? C_CRISTINA C_CRISTINA Ma voi confrunta cu urmatoarea situatie: pe firma x exista 80 de salariati. Se infiinteaza firma Y pe care se doreste continuarea activitatii firmei x cu toti ... (vezi toată discuția)