avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare sistem video
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare sistem video

Bune seara,
I-mi pute-ti spune va rog in ce cont sa inregistrez sist. video montat intr-un magazin?
Cel mai recent răspuns: Ioana Constantin , Contabil 20:34, 12 Noiembrie 2010
Ce valoare are ?
6000 lei
cont 214, cu amortizare intre 8-12 ani

din catalogul mijloacelor fixe:
3.3.5.│Sisteme pentru identificare şi controlul accesului supraveghere şi │ 8-12 │
│ │alarmă la efracţie. │

ar fi o varianta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare mijloace fixe Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As avea nevoie de opinii in urmatoarea speta: Noi am cumparat camere cu termoviziune, care sunt niste dispozitive optice folosite pentru ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video la locul de munca west point west point recent angajatorul nostru ne-a montat tam-nesam 4 camere de supraveghere.montajul a fost efectuat de catre angajati sai societatii,iar noi a trebuit pur si ... (vezi toată discuția)
Legal - sistem supraveghere video firma, accesul directorului prin telefon mi_prejmer_sc mi_prejmer_sc Siguranta la locul de munca inseamna si supraveghere video. Dar in ce lege pot gasi : managerul institutiei are \\"voie\\" sa aiba acces permanent,prin soft ... (vezi toată discuția)