avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Import produse stomatologice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Import produse stomatologice

Buna ziua,sunt student la medicina dentara anul 3 si m-am decis sa imi infiintez un SRL in domeniul importului de produse stomatologice din China, iar apoi sa deschid un magazin online si sa le plasez pe piata din Romania. Inainte de a porni demersurile pentru infiintarea SRL-ului as avea cateva intrebari. Voi incerca sa fiu cat mai concret:

1)Dupa deschiderea firmei am nevoie de o pregatire, adeverinta sau aviz de la Ministerul sanatatii pentru comercializarea acestor produse, sau pot sa incep direct importul de produse?(tot ce vreau sa import se gaseste la magazine specialitate si pot fi cumparate de catre oricine, este vorba de aparatura, freze, turbine, proteze.Nu e vorba de medicamente, anestezii pentru care trebuie prescriptie)

2) Tara de origine a produselor fiind China, instructiunile sunt in chineza si engleza. Este vreo problema?

3) Mai am nevoie de alte documente pentruimport?

Multumesc mult!
Daca sunteti student la o institutie acreditata, va bucurati de facilitatile HG166/2003 la infiintarea societatii. Detalii aici:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala. facilitati geamanpetru geamanpetru sunt persoana cu handicap accentuat. vreau sa deschid o societate comerciala. am facilitati? (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa DIANACIOBANU DIANACIOBANU Doresc sa deschid un PFA si sunt la master an 2.Va rog, sa mi spuneti daca am vreun beneficiu/reducere? E normal ca o firma care doreste sa ma angajeze , sa ... (vezi toată discuția)
Instrumentar stomatologic bine sterilizat georgetteivonna georgetteivonna Buna ziua, ce putem sa facem ca pacienti in cazul unei vizite la stomatolog pentru a ne asigura ca instrumentarul folosit este bine sterilizat ? (vezi toată discuția)