avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sfaturi dotare cu aparatura cabinet cosmetic
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sfaturi dotare cu aparatura cabinet cosmetic

Buna ziua,
vreau sa aduc din China, aparatura specifica pentru cu cabinet cosmetic.
Poate cineva sa imi dea unele sfaturi?
Ce stiti despre aparate de acest gen importate din China? Sunt bune?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:07, 18 Ianuarie 2016
Va sfatuiesc sa achizitionati aceste aparate de la un reprezentant din Romania. Beneficiati de garantie si aveti pe cine "lua de guler" in cazul unei defectiuni sau pentru consumabile.
Aveti date concrete sau presupuneti ca e mai bine asa?
Multumesc !
Eu personal am preferat achizitionarea unor aparate de la reprezentanti din Romania, tocmai din cauza consumabilelor si a garantiei; am avut ca alternative produse din China dar din cauza celor mentionate mai sus am preferat varianta sigura... contract, garantie, eventual plata in rate sunt mai usoare asa.
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
Laur68, utilizator
Puteti sa imi spuneti de la ce firma ati cumparat?
Si daca sunteti multumita?
Va multumesc!
Nu cred ca pot mentiona firmele de la care am achizitionat. Am cautat reprezentantii pe internet, in functie de apartul care m-a interesat; am strins citeva oferte si am comparat calitatile aparatelor si diferentele; am preferat sa cumpar ceva de calitate chiar daca a fost in detrimentul pretului (nu am luat cel mai mic pret ca factor principal de comparatie); apoi am analizat cosumabilele si prin contract m-am asigurat de garantie si posibilitatea de a achizitiona consumabile macar pe perioada de amortizare a aparatului.
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
Laur68, utilizator

Alte discuții în legătură

Sfat achizitie aparatura medicala - import china Alina24ph Alina24ph Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatoarea \"problema\" : Sunt medic si doresc sa achizitionez aparatura medicala. Am cautat pe diverse site-uri si din ... (vezi toată discuția)
Echipament de protectie | masti de protectie, manusi, pistol termometru augustina7 augustina7 Buna ziua, In cazul in care mastile in 3 straturi, masti KN95, combinezoane, halate, manusi, NU sunt considerate dispozitive medicale, ci echipamente de ... (vezi toată discuția)
Proteze auditive alimika alimika buna ziua, in primul rand vreau sa-mi cer scuze daca am postat unde nu trebuie. in al doilea rand va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea ... (vezi toată discuția)