avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... recunoasterea, in Italia, diplomei de studii ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

recunoasterea, in Italia, diplomei de studii universitare

Buna ziua ,
Ma numesc BIDASCA LUCIAN, am absolvit UNIVERSITATEA ''GH. ASACHI'' IASI , FACULTATEA CONSTRUCTII DE MASINI SI MANAGEMENT INDUSTRIAL in anul 2007 (specializarea INGINERIE ECONOMICA IN DOMENIUL MECANIC, durata studiilor 5 ani ) ,dupa care am facut un master in Fizica Tehnica , am muncit un an la fabrica de automobile DACIA - RENAULT ca inginer calitate(05/2008-02/2009) .
Acuma sunt in Italia , iar ca sa pot profesa ca inginer nu pot(sunt multe locuri de munca pe care le pierd ) , mi se spune ca tara noastra (ROMANIA) nu are parteneriat de recunoastere si ar trebui sa ma duc la ambasada sa imi explice iar cei de la ambasada din Torino nu isi pot pierde timpul in rezolvarea problemei , asa mi au raspuns (cu toate ca sunt aici pentru a ne ajuta).
Va scriu pentru a ma ajuta sa rezolv aceasta solutie , ce trebuie sa fac, unde sa ma duc, ce trebuie sa fac deoarece nu inteleg .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:27, 19 Noiembrie 2010
Trebuie sa luati legatura cu Centrul Naţional pentru Recunoaşterea şi Echivalarea Diplomelor (CNRED) la dresa din Str. Spiru Haret, nr. 12, Sector 1, Bucureşti:
[ link extern ]
Informatii foarte utile gasiti si aici:
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)