Georgeta Istrate 
	    	Avocat

Georgeta Istrate 
	    	Avocat	    

Paraschiva Anghel 
	    	Avocat

Paraschiva Anghel 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 fldan	                   

Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ? (vezi toată discuția)
	                    fldan	                   

Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ? (vezi toată discuția)

ContSters54572	                   

Care sunt condiţiile pentru schimbarea sediului cabinetului individual de avocatura??
 (vezi toată discuția)
	                    ContSters54572	                   

Care sunt condiţiile pentru schimbarea sediului cabinetului individual de avocatura??
 (vezi toată discuția)

eugen82	                   

vreau sa inregistrez sediul social pe o camera intr-un apartament de bloc 
firma are activitate birou ( consultanta , munca la calculator, fara angajati si ... (vezi toată discuția)
	                    eugen82	                   

vreau sa inregistrez sediul social pe o camera intr-un apartament de bloc 
firma are activitate birou ( consultanta , munca la calculator, fara angajati si ... (vezi toată discuția)