ContSters165075 
	    	Utilizator

ContSters165075 
	    	Utilizator	    

eugen82 
	    	Utilizator

eugen82 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 eugen82	                   

Va rog o lamurire, ma  adresez in special acelora dintre dvs. care sinteti presedinti de bloc, administratori , dar nu neaparat.
A venit vreodata vreun avocat ... (vezi toată discuția)
	                    eugen82	                   

Va rog o lamurire, ma  adresez in special acelora dintre dvs. care sinteti presedinti de bloc, administratori , dar nu neaparat.
A venit vreodata vreun avocat ... (vezi toată discuția)

fldan	                   

Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ? (vezi toată discuția)
	                    fldan	                   

Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ? (vezi toată discuția)

undercover	                   

salut , problem e ca nu pot obtine samnaturi de la vecini de bloc. am semnatura unui vecin de langa mine dar de la ceilalti 2 vecini nu pot obtine si nici ... (vezi toată discuția)
	                    undercover	                   

salut , problem e ca nu pot obtine samnaturi de la vecini de bloc. am semnatura unui vecin de langa mine dar de la ceilalti 2 vecini nu pot obtine si nici ... (vezi toată discuția)