Adrian Stan 
	    	Avocat

Adrian Stan 
	    	Avocat	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

frank_kvitta 
	    	Utilizator

frank_kvitta 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Interesant, surprinzatoare si originala atitudinea distinsului reprezentant al Parchetului.
Tratamentul martorului este foarte restrictiva raportat la inculpat, care nu depune juramant si are dreptul de a-si schimba declaratiile cand doreste, si bineinteles dreptul la tacere. Odata ce se stabileste ca o persoana cunoaste ceva despre o fapta, eu cred ca aceasta e obligata sa depuna marturie.
Banuiesc ca e un martor propus de Parchet, nu unul propus de Dvs. In cazul din urma, procurorul ar putea respinge motivat cererea in probatiune, dar asta deja e altceva.
 eumarian 
	    	Utilizator

eumarian 
	    	Utilizator	    

Utilizarea unor sancţiuni pentru a obţine informaţii de la o persoană nu ridică probleme în raport de dreptul acesteia la tăcere şi de a nu contribui la propria incriminare, dacă aceasta nu este acuzată penal de vreo infracţiune.
 eumarian, utilizator
 eumarian, utilizator 	
			 LucianAlexandru	                   

Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)
	                    LucianAlexandru	                   

Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)

cristiursa	                   

DACA DAU O DECLARATIE IN CALITATE DE MARTOR IN CADRUL UNOR CERCETARI POLITIENESTI TREBUIE  SA DEPUN JURAMANT MENTIONEZ CA NU ESTE INCEPUTA URMARIREA PENALA ... (vezi toată discuția)
	                    cristiursa	                   

DACA DAU O DECLARATIE IN CALITATE DE MARTOR IN CADRUL UNOR CERCETARI POLITIENESTI TREBUIE  SA DEPUN JURAMANT MENTIONEZ CA NU ESTE INCEPUTA URMARIREA PENALA ... (vezi toată discuția)

Noname003	                   

un amic a avut un conflict cu cineva acum 3 ani iar pe mine m-a luat ca martor. acum 2 zile mi-a venit citatie acasa ca sa ma prezint la judecatorie. eu nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    Noname003	                   

un amic a avut un conflict cu cineva acum 3 ani iar pe mine m-a luat ca martor. acum 2 zile mi-a venit citatie acasa ca sa ma prezint la judecatorie. eu nu mai ... (vezi toată discuția)