avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale concediu odihna
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

concediu odihna

Pe anul 2007,nu am avut nici o cerere de co,dar am fost obligat fortat sa imi iau 30 de zile pentru ca eram in sesiune.Eu personal nu am vrut ,dar seful m-a obligat,cu toate ca era seful meu temporar.Acum as fi avut nevoie de co si nu mi s-a mai acordat. E legal?
Cel mai recent răspuns: bigmama0009 , utilizator 15:04, 22 Februarie 2008
ai grija sa soliciti si sa ti se acorde si prima de concediu. Initial pentru anul 2007 si ulterior pt 2008. Cred ca si suma aceea conteaza.
conteaza normal, dar firma nu acorda asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent daca se poate! cuantum compensare concediu odihna! cipri_h cipri_h Am si eu o intrebare..... Un angajat,care nu a fost pontat in concediu de odihna in anul 2007-2008,cu toate ca l-a efectuat integral,avand platite absolut ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna neefectuat, dupa incetarea cim daniela marin daniela marin Buna ziua. Mi-ar fi de mare ajutor daca cineva ar putea sa ma lamureasca cu privire la procedura care trebuie urmata in situatia urmatoare: -Dupa incetarea ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat!neplata concediului de odihna de catre angajator miky_mihaela miky_mihaela buna seara! firma la care lucrez isi restrange activitatea iar eu voi fi trimisa in somaj!concediul pe anul trecut nu l-am efectuat insa sefa a pontat pe ... (vezi toată discuția)