avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de imprumut fara garantie expirat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de imprumut fara garantie expirat

As dori sa stiu si eu daca am dat bani cu imprumut cuiva pe baza unui contract de imprumut facut la notar dar fara garanti mentionate in el,cu titlu executoriu,ce pasi am de facut acum,caci contractul a expirat ca si termen de predare a banilor si tipul nu a adus nimik???Cat ma costa inceperea executarii si cati bani ar trebui sa am pe parcurs,mai platesc ceva taxe???Daca tipul nu are nici un bun pe numele lui stau si astept ca fraiera pana face el un bun??Chiar nu are valoare semnatura lui pe acest act???Va multumesc:D
Cel mai recent răspuns: barbu.laura10 , utilizator 21:12, 15 Februarie 2011
Puteti apela la o firma de recuperare, gasiti multi pe internet.
cu acel contract mergeti la executor, veti plati taxe. semnatura are valoare in sensul ca datoria e recunoscuta de el, dar pt a recupera ceva bani ar trebui ca imprumutatul sa aiba ceva venituri / bunuri ce pot fi executate
Stiti cumva ce taxe???Ca sa STIU CE SUMA SA NU MA DUC ACOLO SI SA MA TREZESC CU SUME EXORBITANTE???
este compusa din suma fixa si in procent din suma ce o are de recuperat. mai mult nu stiu

Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
gi-jane2, moderator
Am fost la un executor judecatoresc,si am derulat procesul.Acum astepta de la primarie sa vada bunurile,si daca nu mi sa spus ca nu are ce ii face in cazul in care acuzatul nu are nici un bun.Ce pot face??Chiar nu poate fi responsabil ca a semnat acest contract.Nu pot face in vreun fel sa imi recuperez banii???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumutul garantat cu ipoteca ContSters40598 ContSters40598 Nu m-am confruntat inca cu acest gen de contracte. Ma intereseaza cele incheiate intre doua persoane fizice, ptr. o suma de bani (semnificativa), suma de bani ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice- cum recuperez ? Crystynika Crystynika Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este procedura de recuperare a unor bani imprumutati. Banii au fost imprumutati in 2007 pt un an, dupa un an nu am primit ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati adrianovici adrianovici Buna ziua.Acum un an de zile am incheiat la Biroul Notarilor Publici un \"Contract imprumut bani\" prin care am imprumutat unui individ X o suma de bani. In ... (vezi toată discuția)