As dori sa stiu si eu daca am dat bani cu imprumut cuiva pe baza unui contract de imprumut facut la notar dar fara garanti mentionate in el,cu titlu executoriu,ce pasi am de facut acum,caci contractul a expirat ca si termen de predare a banilor si tipul nu a adus nimik???Cat ma costa inceperea executarii si cati bani ar trebui sa am pe parcurs,mai platesc ceva taxe???Daca tipul nu are nici un bun pe numele lui stau si astept ca fraiera pana face el un bun??Chiar nu are valoare semnatura lui pe acest act???Va multumesc:D
cu acel contract mergeti la executor, veti plati taxe. semnatura are valoare in sensul ca datoria e recunoscuta de el, dar pt a recupera ceva bani ar trebui ca imprumutatul sa aiba ceva venituri / bunuri ce pot fi executate
Am fost la un executor judecatoresc,si am derulat procesul.Acum astepta de la primarie sa vada bunurile,si daca nu mi sa spus ca nu are ce ii face in cazul in care acuzatul nu are nici un bun.Ce pot face??Chiar nu poate fi responsabil ca a semnat acest contract.Nu pot face in vreun fel sa imi recuperez banii???